SEM rådgivning

Gör succe med era Google AdWords-kampanjer. Via Google AdWords får ni möjlighet att hamna på topplaceringar direkt, på världens största sökmotor. Vår rådgivning inom AdWords hjälper er att tillföra ert företag en extremt effektiv marknadsföringskanal som skapar resultat direkt.

AdWords är Googles betalda annonseringssystem och utgör, bland annat, de annonser som man ser på högersidan och överst på de flesta sökresultatsidor. Google AdWords är vanligtvis en stor och viktig del att fokusura på i varje SEM-strategi (Search Engine Marketing).


AdWords som exponeringsverktyg

Selected Media skapar SEM-kampanjer som matchar ditt företags speciellt framtagna annonser med sökningar som är relevanta för er, och skapar trafik direkt till era produkt och tjänstesidor. Allt för att säkerställa att ni uppnår den rätta exponeringen, inför de rätta användarna, för sökord som är högrelevanta för ert företag och bransch. Annonserna exponeras endast för de användare som via sina sökningar har uttryckt ett intresse eller behov för era produkter och tjänster och befinner sig en beslutsfattarprocess. Då gäller det att visa dem att det är ni som har den bästa lösningen.

Via Google AdWords kan man inte bara annonsera i sökresultat, utan även utnyttja Google Display, världens största innehålls och annonsnätverk. Därmed har man möjlighet att exponera sina annonser på webbplatser som är högrelevanta för just er målgrupp.


Det låter spännande – vad kostar det?

Det finns inget fast pris för annonsering via Google AdWords. Som annonsör betalar man endast för de potentiella kunder som klickar in till hemsidan. Beroende på strategi och kampanjbudskap kan det ibland vara lönsammare att betala för antal annonsvisningar. Vi hjälper er att hitta det bästa alternativet.

Genom att använda Google AdWords så effektivt som möjligt, ser vi till att våra kunders kampanjer får mycket låga CPC-priser (Cost Per Click). Vi ser till att våra kunders kampanjer alltid är konkurrenskraftiga gentemot konkurrenternas.

Kontakta oss idag om ni är på jakt efter en effektiv metod för att exponera ert erbjudande och använda webben som en affärsskapande och affärsinitierande kanal. Vi skräddarsyr vi en optimal lösning utifrån era affärsmål och förutsättningar och budget.