Hemsidor - organisationens visuella identitet på nätet

Funderar du på om en ny hemsida är nästa steg i att optimera organisationens profil?

Vi har både erfarenheten och idéerna som krävs. Vi säkrar att webbplatsen är grafiskt och innehållsmässigt tillmötesgående med fokus på besökarna vill höra mer och bli kunder. Vi ser dessutom till att anpassa hemsidan till mobila enheter, så den blir responsiv och anpassar sig oavsett om dina besökare använder mobil, tablet eller dator. 

En ny hemsida skall både vara optimerad för att locka besökare in på sidan och därinne på ett enkelt sätt förklara och visualisera vilka handlingar man vill att användaren skall utföra, använda rätt calls-to-action och därmed göra det så enkelt som möjligt att bli kund. Därutöver är det viktigt att hemsidan har de rätta kontaktmöjligheterna så man enkelt kan inleda dialog med potentiella kunder.

Selected Media är specialister på att skapa innehåll och anpassad teknik som tillsammans uppnår bästa möjliga placering i sökresultaten, så hemsidan lätt hittas av målgruppen. Vi vet också vad som krävs för att besökaren skall stanna på hemsidan samt vilka metoder som inte längre är särskilt effektiva och kan läggas på hyllan.  

Rätt utformad, med anpassat innehåll, de rätta kontaktmöjligheterna och calls-to-action vet vi av erfarenhet att er nya hemsida kommer generera nya kunddialoger och försäljning.

   Överväger du en ny digital profil?
Ta ett förutsättningslöst samtal med oss för att se hur vi kan hjälpa dig!